Idag är det Alla Hjärtans Dag och Alla Hjärtebarns Dag vilket uppmärksammas i vår familj.

Framför allt det senare eftersom Sofia föddes med hjärtfel och opererades när hon bara var två veckor gammal. Det var även tufft att vara storasyster när hon föddes och vi fick tillsammans en annorlunda start på vårt liv som syskon. Som tur är så gick allting bra!
Men vi minns tiden på sjukhuset.

Today we celebrate Valentine´s Day and also the Day of all Children who is borned with heart defects. The day is very special for us because Sofia was borned with a congenital heart defect, and she was operated at two weeks of age. Her tough start in life was tough even for big sister and we got a different start in life as sisters. Luckely everything went well with her! But we remember the time in the hospital.

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected !!

ESB Dressage använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse.
Klickar du på acceptera godkänner du våra cookies. Väljer du att blockera kommer du inte att kunna använda alla funktioner på sidan.

Läs mer om hur vi hanterar cookies här »